Acampon tarina

Acampo syntyi tarpeesta luoda yhteinen leiripaikka itsenäisille yrittäjäterapeuteille, joiden työnkuvaan kuuluu kulkea päiväkodeissa ja kouluissa asiakkaiden luona. Heidi, Acampon perustaja, oli työskennellyt ammatinharjoittajapuheterapeuttina sekä isommassa terapiafirmassa että täysin itsenäisenä ammatinharjoittajana, pitäen molemmista työympäristöistä. Heidi haaveili kuitenkin näiden välimuodosta, työympäristöstä jossa yhdistyisi molempien parhaat puolet: itsenäinen ja vapaa yrittäjyys sekä työyhteisön tuoma ilo työarkeen! Tästä toiveesta syntyi Acampo – työyhteisö ja leiripaikka repputerapeuteille!
 
Nimi a campo, leirille, tulee italiankielestä, ja jo nimellään kutsuu hajautetun työyhteisönsä jäsenet säännöllisesti yhteen ideoimaan yhdessä, konsultoimaan toinen toistaan ja hengähtämään yhdessä vaikkapa kuuman kupposen äärelle. Acampo on
pieni, sähäkkä ja ketterä yhteisö, joka muokkautuu jäsenten tarpeiden mukaan.
 
”A campo –  leirille ”
Acampo kokoaa kuntoutujia varten yhteen reippaan joukon terapeutteja. Acampon nettisivuilla voit tutustua työyhteisömme terapeutteihin ja ottaa yhteyttä juuri sinulle sopivaan kuntouttajaan.